Valikko
Valikko

Autoilijan paras kumppani

Visiomme on olla autoalan edelläkävijä.
Atoy-konserni on Pohjoismaiden neljänneksi suurin autoalan teknistä kauppaa ja korjaamoliiketoimintaa harjoittava suomalainen perheyritys. 

Mahdollisuus kasvaa

Henkilöstön eteneminen on ollut Atoy Finlandin toiminnassa luonnollista jo yrityksen alkuajoista lähtien. Perheyrityksessä niin omistajat kuin työntekijätkin ovat voineet siirtyä sisäisesti vaativampiin tehtäviin.   Tavoitteenamme on, että jokaisella olisi mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Esimerkkejä uratarinoista sekä fiiliksistä Atoy Finlandissa työskentelystä alla. 

Tarjoamme

 • Terveysvakuutus
  Henkilöstömme on vakuutettu yksityisellä terveys- ja vapaa-ajanvakuutuksella, joka korvaa esim. erikoissairaanhoidolliset toimenpiteet vaikkapa vakavan sairauden tai tapaturman sattuessa.
 • Työterveyshuolto
  Normaalia työterveyshuoltoa laajempi työterveyshuollon sisältö yhteistyökumppanimme kanssa takaa, että henkilöstöllämme on mahdollisuus päästä lähellä omaa kotiaan työterveyshuollon vastaanotolle tarpeen niin vaatiessa.
 • ePassi
  Tarjoamme esim. virkistys- ja kulttuuri- että liikuntamahdollisuuksia ePassi-sovelluksen kautta kaikilla paikkakunnillamme.
 • Muita etuja
  Atoy Finland tarjoaa henkilöstölleen erilaisia etuja mm. tiimien virkistyspäivät, välipalahedelmät ja muita henkilöstöetuja sekä kahvia niin paljon kuin jaksaa juoda. Ja mehän juomme - peräti 1000 kuppia päivässä!

Avoimet paikat